Viktig info om påmelding

Påmeldingen åpnet tirsdag 26. juni kl 18:00.
Nåværende medlemmer får automatisk plass videre.

Påmelding og medlemskap

Påmelding til våre partier gjøres via et felles medlemssystem for alle turnforeninger knyttet til Norges Gymnastikk- og turnforbund, linken finner du her.

Alle partiene er merket med alder eller skoletrinn. Når du fyller ut påmeldingsskjemaet MÅ du begynnet med BARNETS navn og fødselsdato. På bakgrunn av fødselsdato vil felter om foresatte og partivalg dukke opp.
Det kan ta 1-2 dager før bekreftelsesmail om plass eller venteliste kommer, hold også utkikk i spamfilter etter denne.

Har du allerede vært med i år, eller stått på venteliste, får du automatisk plass, og trenger ikke å melde deg på igjen.

Husk også å skrive i kommentarfeltet at du som forelder kan bistå som hjelpetrener, siden du likevell sikkert skal være i hallen ;)

Medlemskapet løper til oppsigelse. Oppsigelse må skje via MySoft eller skriftlig til Sørumsand Gymnastikkforening på epost 
Ved oppsigelse etter at partiene har startet opp vil du bli belastet med medlemskontingent for et halvt år samt halv treningsavgift.

Ved å melde deg på ett eller flere partier i Sørumsand Gymnastikkforening forplikter du deg til å betale medlemskontingent, treningsavgift og administrasjonsgebyr, mer info under betaling.

Alle som benytter seg av Sørumsand Gymnastikkforening treningstilbud må være registrert som medlem. 

NB! NB! NB!

Medlemskontingent dekker forsikringen av gymnasten, og  derfor være betalt før første trening.

Er ikke denne betalt, kan man bare se på treningen, og ikke delta.